ISABELLE pakt het esy aan en bespaart flexibel energie

VARIABELE VORMGEVING

De serie ISABELLE is uiterst flexibel met uitvoeringen in antraciet of wit, voetvarianten voor verschillende bureautypen of pendelarmaturen die kunnen worden gecombineerd voor elegante lijnverlichting.

More

Intelligente verlichting
ook in het thuiskantoor

De staande armaturen van de serie ISABELLE combineren een duurzaam design en intelligente techniek voor een verlichting, comfort en energie-efficiëntie pur sang ook in het thuiskantoor. Afhankelijk van aanwezigheid en invallend daglicht. Volledig naar behoefte.

More

intelligente armatuurkop

Met een geïntegreerde aanwezigheidssensor bieden de staande en pendelarmaturen uiterst comfortabel en efficiënt licht - met een schakelaar in de armatuurkop kunnen gebruikers ook zelf handig schakelen of dimmen.

More

lichtkwaliteit met hoog rendement

De armaturen maken niet alleen aangenaam, gezond werken mogelijk dankzij flikkervrij direct en indirect licht. Ze zijn dankzij hun UGR-verblindingswaarde ook optimaal geschikt voor werkplekken met beeldschermen (staande armaturen UGR ≤ 19) of voor technisch tekenen (pendelarmatuur UGR ≤ 16). Daar leveren ze afhankelijk van de uitvoering een lichtkleur van 3000 of 4000 Kelvin. Met hoge energie-efficiëntie - dankzij de intelligente regeling een totale lichtopbrengst van maar liefst 133 lm/W.

More

DE BEST MOGELIJKE VORM VAN GEBRUIK VAN DAGLICHT: CONSTANTE LICHTREGELING

De aanwezigheidssensortechniek van de sensor vermindert de kosten aanzienlijk omdat deze er automatisch voor zorgt dat het licht alleen schijnt wanneer er mensen aanwezig zijn. Daarnaast bevat de aanwezigheidssensor echter nog een lichtsensor. Deze meet de helderheid op de werkplek op basis van een vooraf opgegeven instelwaarde. Daarbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met het reeds aanwezige door het raam invallende daglicht. Als dit voldoende is om te kunnen werken, schakelt de aanwezigheidssensor ook het kunstlicht uit. Daarnaast beschikt de aanwezigheidssensor over de functie voor constante lichtregeling, waarmee u nog meer energie kunt besparen. Deze dimt het kunstlicht tot het niveau dat nodig is om de gewenste waarde te bereiken, rekening houdend met het reeds aanwezige daglicht. De ingestelde waarde kan via het dimmen met schakelaar of afstandsbediening eenvoudig aan de individuele wensen worden aangepast. Dit is de best mogelijke vorm van gebruik van daglicht.

Flexibiliteit die overtuigt

De ISABELLE pendelarmaturen zijn verkrijgbaar als ON/OFF- of als DALI-variant met optionele aanwezigheidssensor en maken intelligent lichtmanagement mogelijk, geheel naar uw individuele voorkeuren.

Kwaliteit die een helder doel heeft: levensduur

De hoogwaardige behuizing is van gepoedercoat aluminium. De transparante afdekking voor het indirecte licht voorkomt het binnendringen van schadelijke voorwerpen van bovenaf. Zo is het eenvoudige design van de armatuur niet alleen tijdloos, maar voldoet het ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Niet-verblindend en flikkervrij direct en indirect licht
  • Optioneel met aanwezigheidsgestuurde, constante lichtregeling
  • Geschikt voor werkplekken met beeldschermen (UGR ≤ 19)
  • Schakelen en dimmen met schakelaar of afstandsbediening
  • Transparante afdekking voor het indirecte licht
  • Behuizing van 100% gepoedercoat aluminium
  • Staande armatuur met variabele voet met hoogtecompensatie
  • Pendelarmaturen met torsiebestendige metalen behuizing
  • Varianten met aanwezigheidssensor inclusief afstandsbediening

More