Trappenhuizen

Veilig aankomen: Trappenhuizen

Trappenhuizen tillen de behoefte aan een optimale verlichting naar een bijzonder hoog niveau. Want alleen optimale en betrouwbare verlichting verkleint de kans op ongelukken bij het op- en afgaan van trappen. Omdat trappenhuizen echter alleen op spitstijden door veel mensen worden gebruikt, is een permanente krachtige verlichting niet nodig. De oplossing: verlichtings- en automatiseringsconcepten die zich ook op het punt van efficiënte sturing op het hoogste niveau bewegen en daarbij gegarandeerd voldoen aan de hoogste eisen qua veiligheidsnormen en betrouwbaarheid.

Oplossingsvoorbeeld
Aantrekkelijke wandverlichting met onzichtbare intelligentie

Ronde ELLEN-armaturen met gebogen diffusor zorgen voor een klassiek armatuurdesign aan de wand, terwijl de intelligente sensortechniek onzichtbaar blijft: een in de armatuur geïntegreerde HF-bewegingsmelder realiseert hier een energie-efficiënte werking. De armaturen kunnen slim onderling worden gekoppeld.

Verlichting
ELLEN

Plafond-/wandarmatuur
ELLEN WCL 300 OP 1300 840 IP20 MD
Artikelnummer EO10850066

Lichtsturing

Bewegingsmelder in de armatuur


Planningsvoorbeeld

Oppervlakte van de ruimte
69,22 m2

Verlichting
7 x  ELLEN WCL 300 OP 1300 840 IP20 MD
7 x  ELLEN WCL 300 OP 1300 840 IP20

Automatisering
7 x Bewegingsmelders


Hoge
lichtkwaliteit

Profiteer van de voordelen van de hoogste lichtkwaliteit: op iedere werkdag, op iedere werkplek, voor iedere visuele taak.

More

Rendement

Benut het potentieel van lage investeringen, korte terugverdientijden en permanent lagere bedrijfskosten.

More

Dag en nacht
veiligheid

Zorg er met intelligente verlichtingsoplossingen betrouwbaar voor dat uw medewerkers zich beter kunnen oriënteren en zich veiliger voelen.

More

Kontakt Sidebar be-nl

Kontakt Sidebar

CONTACT
OPNEMEN

* Verplichte velden