Genezingsprocessen
bevorderen is ESY

Intelligente verlichtings- en automatiseringsoplossingen voor zorginstellingen

In zorginstellingen komen mensen meestal langere tijd amper met natuurlijk daglicht in aanraking. Dat veroorzaakt vermoeidheid en heeft een negatieve invloed op herstelprocessen. Bovendien hebben patiënten in ziekenhuizen en rehabilitatieklinieken afhankelijk van hun leeftijd en klachten verschillende slaapbehoeften. Flexibel lichtmanagement en een behoeftegestuurde ventilatie dragen bij aan een optimale ondersteuning van het genezingsproces van elk individu.
In een aantal ruimten heeft de verlichting hele andere functies. In een artsenkamer bijvoorbeeld, moet de ventilatie een hoog zichtcomfort bieden en tegelijkertijd een rustige, vertrouwde sfeer creëren.

IN RUIMTEN DIE DE GEZONDHEID DIENEN, ZIJN OOK DE JUISTE VERLICHTING EN DE LUCHTKWALITEIT ESSENTIEEL

Slaapzaal, verpleegkundigenkamer of onderzoekskamer: ESYLUX koppelt biologisch werkzaam licht aan behoeftegestuurde automatisering voor klimaatcomfort, wat een positieve uitwerking heeft op het genezingsproces. Human Centric Lighting ondersteunt met zijn dynamische, op daglicht lijkende helderheids- en kleurverlopen de hormoonhuishouding en het natuurlijke slaap-waakritme. Variabele, geschikte lichtscènes maken de behandeling eenvoudiger.

MET INTELLIGENTE AUTOMATISERINGS- EN VERLICHTINGSOPLOSSINGEN LICHAAM EN GEEST STIMULEREN

Ook uit economisch oogpunt biedt de intelligente synergie van automatisering en verlichting met ESYLUX voordelen: Bijvoorbeeld door voorgeconfigureerde set-oplossingen voor patiëntenkamers (Patient Room-set) die direct kunnen worden ingebouwd, de beste energie-efficiëntie en lichtkwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

UW VOORDELEN OP EEN RIJ

  1. Voorgeconfigureerde, complete oplossingen, die direct kunnen worden ingebouwd
  2. Eenvoudige, snelle en goedkope installatie via Plug-and-play
  3. Gezond, comfortabel licht door SymbiLogic-technologie
  4. Daglichtafhankelijke, adaptieve HCL-lichtregeling
  5. Natuurlijke kleurweergave (CRI > 90) voor optimale onderzoeken
  6. Energie-efficiënt, aanwezigheidsafhankelijk schakelen
  7. Voorgeprogrammeerde scènes voor verschillende behandelingssituaties
  8. Eenvoudig per knopdruk instelbare scènes
  9. Energie-efficiënte, onderhoudsvrije ledverlichting
  10. Toekomstbestendige technologie met 5 jaar garantie