Behoeftegestuurde
automatisering

Wie de levenskwaliteit en energie-efficiëntie in gebouwen wil verbeteren, moet multidisciplinair denken. Onze intelligente automatiseringsoplossingen zorgen daarom niet alleen voor verlichting, maar ook voor een optimale ruimte-atmosfeer en een behoeftegestuurd verbruik - desgewenst zelfs met een digitaal netwerk... 

More

Intelligente
verlichting

Wie de beste verlichting voor de mensen wil, moet eersteklas lichtkwaliteit combineren met behoeftegestuurd lichtmanagement. Echt een klus voor ESYLUX: we ontwikkelen intelligente lichtoplossingen voor elke ruimte en situatie. Met systeem, passend design en gebruikersvriendelijke concepten...

More

SNELLE
Offerteaanvraag

Vul hier het artikelnummer of de productnaam in en start direct uw offerteaanvraag:

Intelligente oplossingen voor elke werkplek

Of het nu gaat om entrees, gangen of een kantoortuin: onze automatiserings- en lichtoplossingen verhogen de levenskwaliteit en energie-efficiëntie op alle gebieden en op elke werkplek.

KantorenMore

OnderwijsinstellingenMore

ZorginstellingenMore

Referentie: HWK Düsseldorf
Meesterlijk licht

Voor de modernisering van hun beroepsscholen vertrouwde de Düsseldorfse Kamer van Ambachten op een eenvoudig te installeren ELC-verlichtingssysteem van ESYLUX.
Tegenwoordig realiseert het systeem in de cursusruimten en werkplaatsgebieden een aanwezigheids- en daglichtafhankelijke constante lichtregeling en zorgt met flikkervrije verlichting voor optimale leer- en examenomstandigheden.

More

Referentie: VAHLE
Motivatie heeft uitstraling

Dankzij de oplossingen voor behoeftegestuurde energie- en gegevensoverdracht heeft VAHLE zich ontwikkeld tot een wereldwijde marktleider. Ook in de kantoren van onze eigen hoofdvestiging bouwen we op moderne techniek: het lichtsysteem van de NOVA Quadro-sets van ESYLUX zorgt daar voor biologisch werkzaam licht - uiterst energie-efficiënt dankzij SymbiLogic!

More

Human Centric Lighting
met SymbiLogic

Biologisch werkzaam licht is de beste werkverlichting voor de mens. Met de SymbiLogic Technology en het gebruik van intelligente sensoren zetten we het niet alleen effectief, maar ook uiterst energie-efficiënt om.

More

ESYLUX-innovaties virtueel ontdekken

Bezoek onze virtuele beurs en ontdek innovaties zoals DEFENSOR als 3D-model of ESYLUX Light Control met extra functies. Vanaf nu kunt u dit heel gemakkelijk vanuit huis doen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de virtuele ESYLUX-beurs ESYSHOW! 
Vanaf nu voor u 24/7 bereikbaar via esylux.be!
Ontdek hier onze innovaties...

 

More

ESYLOCATOR: Dealers en installateurs in de buurt

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om de intelligente automatiserings- en verlichtingsoplossingen van ESYLUX in te zetten? Met de ESYLOCATOR vindt u een geschikte en competente contactpersoon bij u in de buurt!

More