×

PRANA+ pakt het esy aan DOOR DESIGN en LICHT intelligent met elkaar te combineren

ultieme vorm

Met hun premium design en puristische vormgeving zijn de armaturen van de serie PRANA+ tijdloze blikvangers die harmoniëren met elke architectonische stijl in het kantoor.

More

Intelligent geregeld

De high-end sensoren in de armatuurmast van de staande armatuur zorgen voor hoog automatiseringscomfort, een optimale lichtsfeer en de beste energie-efficiëntie.

More

stralend mooi

De modernste elektronica zorgt voor een indrukwekkende lichtkwaliteit. De staande armaturen worden uitgerust met onze SymbiLogic Technology: voor energie-efficiënte Human Centric Lighting op de werkplek.

More

ingesteld op optimaal licht: VAN BOVEN...

De staande armaturen PRANA+ blinken niet alleen uit qua vormgeving maar ook qua functionaliteit. Omdat de lengte van bureaubladen varieert, worden kop en mast van de staande armatuur voor een lineaire geleiding voorbereid en dienovereenkomstig samengevoegd. Zo kan de gebruiker de kop tot wel 18 centimeter langs de horizontale as verschuiven – voldoende speelruimte voor op de behoefte afgestemd licht op elke plek. Ook de optionele, gepatenteerde voet van de staande armaturen PRANA+ bewijst dat intelligent productdesign voor kantoren alleen kan ontstaan als er rekening wordt gehouden met varianten in bestaand meubilair...

... TOT ONDER

Want de voet kan naar buiten worden getrokken en kan zo ook worden toegepast bij bureaus met gesloten zijwanden tot op de grond. Voet en bureau vormen dan één geheel waarmee de harmonische functionaliteit van de armatuur optisch wordt onderstreept.

Design dat indruk maakt op experts

Er is bijna niets wat de kwaliteit van een design zozeer bevestigt als lof van onafhankelijke vakmensen. De PRANA+ staande armatuur werd al meerdere keren onderscheiden.

More

high-end sensoren in de armatuurmast

Pas wanneer individuele instelmogelijkheden en intelligent lichtmanagement bij elkaar komen, kan een maximum aan levenskwaliteit en energie-efficiëntie worden bereikt. Een moderne verlichtingsoplossing moet daarom ook over voldoende eigen intelligentie beschikken. Bij de staande armatuur is de in de mast geïntegreerde hightech-sensor hiervoor verantwoordelijk. Met behulp van de geïntegreerde aanwezigheids- en lichtsensoren geeft deze aan wanneer en hoeveel kunstlicht nodig is – altijd afhankelijk van de aanwezigheid van mensen en het daadwerkelijk beschikbare daglicht. Zo verbruikt de armatuur energie slechts op die momenten en slechts in die mate waarin er echt behoefte aan is.

elegante bediening

Of het nu gaat om schakelen, dimmen, het veranderen van de lichtkleur of het instellen van individuele scènes: met het stijlvolle bedieningselement in de armatuurmast kan de gebruiker alles naar wens veranderen.

variabel direct en indirect licht

Twee lichtvelden voor direct en indirect uplight bieden grotere speelruimte voor de individuele instelling van een aangename lichtsfeer. Ze kunnen onafhankelijk van elkaar worden geschakeld of gedimd.

met één druk op de knop naar Rome

Comfortabele bediening door digitale communicatie – dat is al lang vanzelfsprekend, als een productoplossing eenvoudig in gebruik moet zijn. Uiteraard maken wij dat ook bij de PRANA+ staande armatuur mogelijk: met smartphone, tablet of pc kunnen alle parameters eenvoudig worden veranderd. Dit geldt ook voor de biodynamische lichtniveaus van SymbiLogic. Wie deze lichtverhoudingen wil aanpassen aan verschillende gebieden in de wereld, kan dat met de web-app van de staande armatuur gemakkelijk doen. U hoeft alleen maar te beslissen waar de reis naartoe moet gaan: Naar 5th Avenue in de Big Apple? Naar de scherenkust van Stockholm? Of toch voor een cappuccino naar de eeuwige stad aan de Tiber?

Wanneer schoonheid wordt doorgegeven: de Prana+ pendelarmatuur

Al op het eerste gezicht maakt deze onmiskenbaar deel uit van de familie. De PRANA+ pendelarmatuur vult de staande armatuur uit de serie perfect aan en verzekert de lichtplanning van een harmonieus totaalbeeld op alle kantoren. Een tijdloos slank en elegant design uitgevoerd in hoogwaardig materiaal en met uitzonderlijke lichtkwaliteit. Overtuigend zijn ook de details: De solide aansluitkabels hebben een esthetische vormgeving, zodat ze de ophanging simpel en elegant vervangen. Dat is niet alleen een lust voor het oog – het is ook heel efficiënt.

elegante elektronica

De pendelarmaturen zijn beschikbaar in varianten voor eenvoudig dimmen of met DALI-EVSA voor intelligent lichtmanagement. Het voorschakelapparaat draagt echter altijd bij aan de cleane, esthetische vorm: deze is onopvallend aangebracht in de fraaie roestvrijstalen behuizing.

stijlvolle verschijning in elke omgeving

Om staande en pendelarmaturen ook qua kleur optimaal in de omgeving in te passen, bieden wij ze met oppervlakken in verschillende uitvoeringen aan. Zwart geanodiseerd, wit gepoedercoat of in chroom: voor ieder interieur is een passende variant beschikbaar.